Kategori: Gündem

Hepsini Görüntüle
15 TEMMUZ ANMA PROGRAMI BELLİ OLDU

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Düzce Valiliği tarafından anma programı hazırlandı. Sabah saatlerinde şehitlik ziyareti ve 15 Temmuz Şehidimiz Ufuk Baysan’ın kabir ziyareti ile başlayacak olan program tüm gün ve gece boyunca Anıtpark Meydanı’nda sürecek. Ardından saat 00:13’de il genelindeki tüm camilerde selalar okunacak. Cami ve minarelerin ışıkları sabah namazına kadar açık bırakılacak.

37 0
TSO BAŞKANI BIYIK’TAN 15 TEMMUZ MESAJI

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

47 0
BAŞKAN ÖZLÜ’DEN 15 TEMMUZ MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Özlü mesajında 2016 yılında yaşanan hain darbe girişiminin Aziz Türk Milleti’nin korkusuz feraseti karşısındaki başarısızlığını ve Türkiye Cumhuriyeti’nin artık vesayet odakları tarafından yönetilemeyeceğini hatırlattı.

39 0
VALİ ASLAN’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

Düzce Valisi Selçuk Aslan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “15 Temmuz milletimizin istikbaline pranga vurmaya çalışanların bir kez daha hüsrana uğradıkları, tarihin son gününe kadar da hüsrana uğrayacakları bir kalkışmadır” ifadelerinde bulundu. Ayrıca tarihi zaferlerle dolu bu vatanın kolay kazanılmadığını belirten Vali Aslan, “FETÖ, PKK ve tüm bölücü terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadele kararlılıkla devam edecektir” dedi.

27 0
ARTIK EV HANIMLARI DA EMEKLİ OLABİLECEK

Uzun zamandır gündemde olan ev hanımlarının emekliliğiyle ilgili çalışmalar hız kazandı. Bu yıl çıkacak torba yasada ev hanımlarının isteğe bağlı Bağkur statüsünde prim ödeyerek emekli olabilecekleri düzenlemeler de yer alıyor. Detayları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan paylaştı.

63 0
VALİ ASLAN TÜM DÜZCELİLER’İN KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm Düzceliler’in ve İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, bayramların kırgınlıkları sonlandırmak için önemli fırsatlar olduğuna dikkat çekerek, “Bu bayramın da aramızdaki sevgi ve saygıyı daha da derinleştirmesini dilerim” ifadelerinde bulundu.

72 0
TATİL İÇİN UZUN YOLA ÇIKACAKLAR DİKKAT

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte uzun yola çıkacaklara Araç Bakım Servisi Müdürü Ümit Sel, uyarılarda bulundu.

92 0
ÇAĞRI ALICI PERSONELE BİLGİLENDİRME YAPILDI

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi'nde bulunan çağrı alıcı personeller bayram tedbirleriyle ilgili toplantı düzenlendi.

50 0
Düzce
22C
Sisli
3 km/h
0%
97%

Copyright © H6 Medya Tüm Hakları Saklıdır.

WebAdası